Абітурієнту

Вступ бакалаврів до магістратури 2023

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У СПЕЦІАЛЬНО ОРГАНІЗОВАНІЙ СЕСІЇ ЄВІ!
 
8 травня розпочинається реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка триватиме до 31 травня 2023 року включно.

Приймальна комісія Запорізького державного медико-фармацевтичного університету (ЗДМФУ) надає інформацію про порядок дій для реєстрації вступників.

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія ЗДМФУ. Для реєстрації необхідно надіслати скановані копії документів на офіційну електронну адресу приймальної комісії ЗДМФУ (pk@mphu.edu.ua).

Під час заповнення заяви-анкети, яка потрібна для оформлення екзаменаційного листка, вступник повинен вказати населений пункт, де бажає скласти ЄВІ

Тестування буде доступним в різних містах України з урахуванням безпекової ситуації, яка дозволяє проведення магістерських випробувань. Крім того, можливість складання випробувань надається у деяких містах за кордоном, де партнерські установи або організації готові підтримати проведення цього випробування.

 

До уваги вступників, які вступають до магістратури на спеціальність 224 Технології медичної діагностики та лікування освітня програма «Лабораторна діагностика» на основі диплома бакалавра «Лабораторна діагностика» та на спеціальність 227«Фізична терапія, ерготерапія» спеціалізація/ освітня програма «Фізична терапія», на основі диплома бакалавра «Фізична терапія, ерготерапія» 2023 року!

 

Вступник у терміни (08 травня – 31 травня 2023), відведені для реєстрації, має надати особисто копії або надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії ЗДМФУ (pk@mphu.edu.ua) скановані копії / фотокопії:

- заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

- документа, що посвідчує особу (паспорта громадянина України, посвідки на постійне проживання в Україні, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, тимчасового посвідчення, паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, паспорта громадянина України, що не містить безконтактного електронного носія);

- облікової картки платника податків (тільки для громадян України; крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків).

Під час реєстрації приймальна комісія ЗДМФУ створює запит на формування екзаменаційного листка та його оформлення. Вступник вважається зареєстрованим після виготовлення бланка екзаменаційного листка.

Додаткова інформація

Вступник також подає копії:

- довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО). Форма довідки. У довідці обов'язково повинні бути вказані реквізити (серія та номер) документа, на підставі якого відбувався вступ.

- медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (тільки для осіб, для яких необхідно створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання);

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної комісії ЗДМФУ, або поштовим зв’язком, якщо зазначити про таку необхідність у заяві-анкеті.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

 

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)239-68-90   mail@mphu.edu.ua

Відправити E-mail

Увага! Офіційним сайтом ЗДМФУ є mphu.edu.ua (zsmu.edu.ua). За інформацію, надану від імені ЗДМФУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| bg | en | fr | es | hi | ar