Заступник ректора з перспективного розвитку

Кандидат економічних наук Павло Олексійович Юшков

Сфера повноважень: 

Заступник ректора з перспективного розвитку відповідає за розвиток матеріально-технічної бази університету та його збереження.

Взаємодіє з органами місцевого самоврядування, правоохоронними та контролюючими органами.

Організовує роботу з забезпечення захисту:

- об'єктів університету та його працівників при виникненні надзвичайних ситуацій та дій, які можуть призвести до порушення життєдіяльності університету;

- об'єктів університету від аварій, актів вандалізму, крадіжок, стихійного лиха, громадських заворушень та інших злочинних посягань.

Контролює дотримання контрольно-пропускного режиму, запобігання  несанкціонованого проникнення на територію університету.

Забезпечує економічну безпеку та запобігання корупції при виконанні фізичними і юридичними особами зобов'язань за укладеними з університетом договорами.

Організовує та контролює придбання обладнання та виробів медичного призначення, комп’ютерних мультимедійних устаткувань.

Контролює моніторинг цін та формування оптимальної очікуваної вартості на закупівлю відповідних товарів, робіт та послуг, згідно з чинним законодавством України.

Контролюєь виконання договірних умов пстачальниками обладнання та виробів медичного призначення, комп’ютерного та мультимедійного устаткування.

Здійснює перевірку надійності партнерів, з якими університет веде переговори для укладання майнових та інших договорів.

Аналізує дієвість системи охорони праці, протипожежної безпеки, а також цивільного захисту в університеті.

Організовує впровадження сучасних комп’ютерних та мультимедійних технологій у навчальний процес.

Бере участь з правом дорадчого голосу у засіданнях тендерного комітету.

 

Призначається відповідальною особою за організацію робіт  з укладання договорів з підрядними організаціями на розробку проектної документації на протипожежну автоматику будівель університету, а також її монтаж та прийняття в експлуатацію.

 

mail@mphu.edu.ua

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)239-68-90   mail@mphu.edu.ua

Відправити E-mail

Увага! Офіційним сайтом ЗДМФУ є mphu.edu.ua (zsmu.edu.ua). За інформацію, надану від імені ЗДМФУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| bg | en | fr | es | hi | ar