Програма  Еразмус+ : нові горизонти

Програма Еразмус+ : нові горизонти

Розвиток міжнародного співробітництва – пріоритетний напрям ЗДМУ.  Особливо важливим є залучитися підтримкою міжнародних партнерів саме зараз, коли Україна переживає нелегкі часи. Ректорат, деканати та відділ міжнародних зав’язків докладають максимум  зусиль щодо реалізації програм міжнародних мобільності, відряджень, стажувань. Допомагають у цьому закордонні колеги.

Так, 17 травня  відбувся вебінар «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні», в якому взяли участь науковці з України, Іспанії, Польщі.ЗДМУ також став учасником заходу.

Головною метою заходу стало обговорення можливостей створення умов для підтримки освітян України в межах затверджених Директив ЄС і здійснення виняткових заходів за проєктами міжнародної мобільності у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.

Під час вебінару було презентовано основні зміни до діючих програм Еразмус+, розкриті можливі варіанти участі української освітньої спільноти та окреслені перспективи подальшої співпраці. Тож, чекаємо на нові програми та події.

18.05.2022

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)239-68-90   mail@mphu.edu.ua

Відправити E-mail

Увага! Офіційним сайтом ЗДМФУ є mphu.edu.ua (zsmu.edu.ua). За інформацію, надану від імені ЗДМФУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| bg | en | fr | es | hi | ar