Українською
English
Français
Español
हिन्दी
اللغة العربية
Кафе  «Recipe» докорінно змінило імідж і смачно пригощає!

Кафе «Recipe» докорінно змінило імідж і смачно пригощає!

Почався весняний семестр. Залишилися вдома мамині борщі й вареники, студентство пірнуло у робочі будні, але це не означає, що в університеті  вони обділені й «гастрономічною» увагою. Голодним не залишається ніхто, до того ж враховуються смаки усього загалу, адже харчування  в ЗДМУ вийшло на новий, якісніший  формат. Про це дбає підрозділ громадського харчування на чолі з керівником Анною Бобриковою.

Ось і зараз  для колективу підготували приємну новину – вдихнули нове життя в університетське кафе «Recipe», що затишно примостилося поряд з міжкафедральним тренінговим центром.  Досі особливої популярності серед студентів воно не зажило. «Напевне тому, - міркує  Анна Анатоліївна, -  що пропонувало радше буфетну продукцію, там, наприклад, можна було спожити картоплю, плов, випити кави. Молоді ж хочеться дещо іншого частування. Тому ми вже з вересня працювали над концепцією кафе–кондитерської. І ось нарешті ми відкрилися в новому форматі!»

Картина представленої в кафе продукції вражає розмаїттям десертів. Їх всі важко перелічити: шоколадно–вершковий, вишневий з вершками, шоколадний, збиті вершки з шоколадною крихтою. А ще круасани, «наполеон», еклери, суфле, різновиди мафинів, панакоти, чизкейки з апельсиновим желе.

Вивчивши попит студентства, команда Анни Бобрикової  цілковито відмовилася від масляних кремів зі згущеним молоком, які перестали користуватися попитом, більше послуговуються йогуртовими начинками, фруктовими желе. Превалює легка, не обтяжлива нота сучасного модного  кондитерського спрямування.

Університетські кондитери пропонують ексклюзивну продукцію  у вигляді  торта  «Ескімо», медовика з вишнею, карамельного  пудинга, крем- брюле з бісквітом.
Так, звабливий шоколадний  «Ескімо» готувала досвідчений кондитер Ірина Арбузова. Цей процес нагадує творення справжнього шедевра. «Звечора випікається шоколадний бісквіт, - розповіла Іра, - йому слід шість годин «визріти», тоді перемастити кремом «пломбір» - заварний, зі сметанкою – легкий, повітряний», і поставити в холодильник. Відтак  зварити  дзеркальний  глазур і полити, - смакота готова!».

Роботу колективу, який очолює Анна Бобривова, можна порівняти з мистецтвом, всі творять в поті чола.  Віднедавна  трудиться в «Recipe» буфетницею Тетяна Оникійчук. Усе їй тут подобається, і годувати молодь також, бо має й своїх дітей. Тетяна повідала : для тих, хто не полюбляє тортики та інші солодощі, тут є інша лінія харчування. Студентам пропонують різновиди млинців – з м’ясом, грибами, тарти. Смакуватиме усім відкритий пиріг «Кіш» із  сиром, солодким перцем, грибами, запечений у вершково–яєчному соусі, а також запечена в листковому тісті курочка. Є бульйон з куркою й вермішеллю.

Окрім наїдків, у кафе можна  на будь-який смак замовити кави: «турецької», капучіно, з вершками, гарячого шоколаду, є  широка палітра чаїв. 

У кафе тепер без сумніву збільшиться кількість відвідувачів, адже тут дуже  комфортно, приємно. Немаловажливо, що продукція завжди свіжа, приготовлена з любов’ю і з найякісніших продуктів.

Лютий – місточок між зимою і весняними днями, хочеться тепла і затишку. «Recipe» - саме таке місце!

 

4.02.2020

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)224-64-69, факс: (061)233-60-07, zsmu@zsmu.zp.ua
Відправити E-mail

Увага! Єдиним офіційним сайтом ЗДМУ є zsmu.edu.ua. За інформацію, надану від імені ЗДМУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| en | fr | es | hi | ar
Created by DIAMIR