Про актуальні питання дитячої гінекології

Про актуальні питання дитячої гінекології

У медіа – центрі КУ «Обласний медичний центр репродукції людини» ЗОР відбулася Всеукраїнська реєстрова очно – дистанційна науково – практична конференція «Актуальні питання дитячої гінекології». Модератором заходу виступила доктор наук, професор, завідувачка кафедри акушерства, гінекології та репродуктивної медицини ФПО ЗДМУ, головний лікар КУ «ОМЦРЛ» ЗОР  Н.В. Авраменко.

У конференції взяли участь: І.О.Тучкіна – доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедри акушерства, гінекології і дитячої гінекології  ХНМУ, головний спеціаліст з дитячої гінекології Харківського регіону УОЗ ХОДА (м. Харків), В.М.Ходак -  головний обласний позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації з акушерства та гінекології, співробітники кафедри акушерства, гінекології та репродуктивної медицини ФПО ЗДМУ та відділу дитячої гінекології ДУ «Інститут охорони здоров’я  дітей і підлітків НАМН України» м. Харків.

Конференція, завдяки сучасному обладнанню медіа – центру, про яке подбав, зокрема і Запорізький державний медичний університет,  транслювалась у всі міста та райони Запорізької області та місто Харків. Тематика  її викликала велике зацікавлення лікарів – акушерів – гінекологів, лікарів – педіатрів, лікарів загальної практики сімейної медицини, які дистанційно у такий спосіб мали змогу поповнити свої знання , адже порушувалися питання надзвичайної ваги – дитячого здоров’я, майбутнього нації, яке, на жаль, з року в рік не стає кращим.

Під час обговорення важливої  проблеми  доповідачі  акцентували увагу присутніх  на таких темах :  «Перспективи настання вагітності у пацієнток із вродженими вадами геніталій», "Ефективність негормональної регулюючої терапії у дівчаток з гіпоменструальним синдромом","Метаболічний синдром в підлітковому віці","Первинна аменорея у дівчат-підлітків", а також  представили ряд інших цікавих повідомлень.

20.04.2018

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)239-68-90   mail@mphu.edu.ua

Відправити E-mail

Увага! Офіційним сайтом ЗДМФУ є mphu.edu.ua (zsmu.edu.ua). За інформацію, надану від імені ЗДМФУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| bg | en | fr | es | hi | ar