Лекції для індійських студентів читає професор Вайбав

Лекції для індійських студентів читає професор Вайбав

Професор Шарма Вайбав, доктор медицини з медичного коледжу Агро (Індія), завітав у Запорізький державний медичний університет, щоб прочитати ряд лекцій для індійських студентів, які завершують навчання в ЗДМУ і планують пов’язати свою професійну діяльність з роботою в медичній галузі рідної країни. Адже обов’язковою вимогою для цього є передусім складання іспиту FMGE тими студентами, хто отримав медичну освіту за кордоном. 

Такі випробування  складають двічі на рік, й підготовка для цього має бути на високому рівні. Від якості екзаменаційних результатів  прямо пропорційно залежить і місце роботи, й імідж лікаря, і подальша його кар’єра.

Доктор Вайбав на тонкощах іспитів такого ґатунку розуміється, тому прибув у ЗДМУ поділитися зі студентами знаннями з фізіології та судової медицини – він фахівець у цих галузях. Щодня впродовж тижня  він начитує по шість годин лекцій. Згодом приїдуть індійські фахівці з  інших дисциплін. Усю роботу спрямовує і фінансує партнер ЗДМУ з набору студентів "NEO INSTITUTE OF MEDICAL SCIENCES AND TECHNOLOGY LIMITED".

В аудиторії №1 першого гуртожитку  збираються не лише шестикурсники, приходять усі бажаючі, адже згодом такі іспити чекають кожного, і почути професора зі своєї далекої батьківщини приємно й корисно. Це лише один з широкого спектру пріоритетів, який ЗДМУ люб’язно надає іноземним студентам, які навчаються в університеті.

15.03.2017

Україна, 69035, м. Запоріжжя, проспект Маяковського, 26
Тел: (061)239-68-90   mail@mphu.edu.ua

Відправити E-mail

Увага! Офіційним сайтом ЗДМФУ є mphu.edu.ua (zsmu.edu.ua). За інформацію, надану від імені ЗДМФУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

Мапа сайту
| bg | en | fr | es | hi | ar